Logo
11:00 - 23:45

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

BHG Strom s.r.o., IČO 073 41 334, se sídlem Praha 1, Staré Město, Staroměstské náměstí 460/29, PSČ 110 00, jako správce osobních údajů (dále jen „Správce“) Vás tímto informuje o zpracování osobních údajů v případě, že využijete kontaktní formulář umístěný na těchto internetových stránkách:

Správce bude zpracovávat osobní údaje uživatele v rozsahu, v němž je zadáte při využití tohoto kontaktního formuláře (tj. jméno, emailová adresa a nepovinně též telefonní číslo), a to pro účely odpovědi na zprávu, kterou Správci prostřednictvím kontaktního formuláře zašlete, tedy z důvodu oprávněných zájmů Správce spočívajících v zájmu na tom, aby návštěvníci internetových stránek mohli Správce kontaktovat a Správce jim mohl na jejich zprávu odpovědět. Tyto oprávněné zájmy Správce jsou právním základem zpracování osobních údajů.

Vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny třetím osobám pouze tehdy, jde-li o plnění právní povinnosti Správce. Osobní údaje budou Správcem uloženy jen po dobu nezbytnou k odeslání odpovědi na Vaši zprávu. Poskytnutí osobních údajů v rozsahu jméno a emailová adresa je smluvním požadavkem a jste povinen tyto osobní údaje Správci poskytnout. Bez poskytnutí těchto osobních údajů nelze kontaktní formulář využít. Poskytnutí telefonního čísla je dobrovolné a nejste povinen telefonní číslo Správci poskytnout. Správce Vaši zprávu v takovém případě vyřídí prostřednictvím emailu.

Máte právo na přístup ke všem svým osobním údajům u Správce, právo požadovat opravu, výmaz nebo omezení zpracování osobních údajů a rovněž právo vznést u Správce námitku týkající se zpracování osobních údajů. Rovněž smíte podat stížnost u státního dozorového úřadu, jímž je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Ve stejné budově

Rezervovat pokoj

Hotel U Zlatého Stromu

Hotel U Zlatého Stromu na pulsující Karlově ulici jen pár kroků od Karlova mostu nabízí klidné a komfortní ubytování ve 22 pohodlných pokojích.

Stránky klubu

Bar & Klub Zlatý Strom

Legendární klub Zlatý Strom je ikonou nočního života v Praze. Žádný jiný podnik v České republice se nemůže pyšnit téměř 30 letou historií na špičkové úrovni. Ve Zlatém Stromu si každý najde to své.

Pietro Gelato, Praha
Navštívit cukrárnu

Pietro Gelato

Když Itálie potká Francii v České republice, vznikne z toho absolutní pecka. Pravá italská zmrzlina kousek od Karlova mostu s francouzskou makronkou navrchu. V nabídce je každý den přes 30 druhů.


Hotel U Zlatého Stromu, přízemí
Karlova 187/6
110 00 Praha 1 - Staré Město
+420 603 804 126
management@uzlatehostromu.com

Poslat email Rezervovat stůl


Marketing: marketing@bauergroup.cz
Personální oddělení: hr@bauergroup.cz